0

П одивял колоездач се развилня между колите, троши всичко наред. Това стана ясно от видео, качено в групата "Забелязано в София" от Martin Kirilov. 

На кадрите се вижда мъж, който е застанал на остров на кръстовището на булевардите "Сливница" и "д-р Петър Дертлиев", а до него на земята е оставено колело. Освирепелият пешеходец изкъртва знака от стълба и започва да го размята наляво-надясно, се вижда още на видеото.

Според коментирали клипчето, имено табелата е предизвикал гнева на мъжа. "Според мен човека си е карал колелото и се е ударил в знака, което е провокирало тази реакция, тъй като голяма част от знаците са поставени безобразно, било то дори и за пешеходците.", заключи потребител под кадрите. 

"Много лошо се удари в знака и бая му се ядоса, слагат знаци без въобще да помислят дали не е опасен и дали не пречи. В началото като падна чак ми стана смешно, нооооо (...) сигурно всеки би го изкъртил.", отбеляза очевидец.

От коментарите става ясно още, че табелата пречи и редовно подлежи на ремонт. Снимки под видеото показват, че е поправен няколко часа по-късно. 

Facebook/Забелязано в София/Надежда Дойчева

Facebook/Забелязано в София/Nicola Neykov