0

Б ританският диджей и любимец на родните меломани Марк Найт вече е официално фен на Левски.

Преди седмица музикантът бе у нас за специално парти в столичен клуб. Преди да се качи зад пулта, организаторите на шоуто му подариха фланелка на синия тим. На гърба на тениската бе изписано името на Марк Найт.

Прогноза

Диджеят призна пред „Телеграф“, че не знае много за нашия футболен тим, но тепърва ще учи. Самият той е голям фен на футбола. Това е неговата друга страст извън музиката. „Постоянно създавам нови приятели в България. Този път ми подариха ми фланелка на Левски. Аз съм огромен фен на футбола. Ще гледам мачовете от Световното в Катар. Дори ще бъда там 10 дни, за да се включа в част от музикалната програма, която съпътства турнира“, разказа Марк и призна, че подкрепя своя тим Англия на Световното. Прогнозата му обаче е, че Бразилия ще грабне купата.

Семейство

Марк Найт признава, че за него семейството е най-важно и че прекарва всяка своя свободна минута със сина си Рупърт. Детето тренира футбол и двамата често ходят да гледат мачове заедно на стадиона. „За мен семейството винаги е на първо място. След това са футболът и музиката. Това са моите най-големи страсти в живота. „Постоянно ходя със сина ми на мач. Той тренира футбол, ходи на стадиона около 5 пъти в седмицата. По-голямата част от живота ми минава в шофиране от вкъщи до стадиона и обратно (смее се). Рупърт се справя много добре с топката. С него сме като най-добри приятели, не само като баща и син. Имаме много силна връзка помежду си. Много е яко да си обикаляш навсякъде с най-добрия приятел и същевременно той да ти е син“, споделя диджеят. Синът му не е най-големият почитател на хаус музиката, но слуша какво прави баща му. „Той е много голям почитател на британския рап. Харесва й Уитни Хюстън. Като цяло харесва музиката“.

Любов

Британският диджей неведнъж е споделял, че България е мястото, на което получава най-много любов от феновете и че това е любимата му парти дестинация. „За мен винаги е много специално да бъда в България, защото знам, че тук винаги се случва нещо специално. Всеки път. Щастлив съм, че съм тук и сега. За никого не е тайна, че България е най-любимото ми място, на което пускам музика“, споделя пред „Телеграф“ Марк. Найт признава, че в България знае какво харесва публиката и винаги пуска някои от старите си парчета, които знае, че родните меломани харесват и „на които много пъти сме се кефили заедно през последните 12-15 години“. Спомня си много добре и първия път, когато е пускал музика в България. „Беше много отдавна (смее се). Не знам дали беше точно най-първото идване, но си спомням, че шоуто беше в София. Полетът ми закъсняваше с няколко часа, беше посред нощ. Мислех си, че партито ще бъде пълен провал. И така към 3-4 часа през нощта от летището директно отидох в клуба. И просто бях много изненадан – всички бяха там, чакаха ме, имаше атмосфера. Имаше много емоция тази нощ. Магическо беше. Аз си мислех, че просто ще кацна твърде късно и след това ще си се прибера дори без да пускам музика. Всичко за мен се промени тази нощ. Такова нещо не бях изпитвал. Хората се държаха с мен като с приятел. И така през годините това приятелство стана много ценно. За мен България се превърна в специално място за една нощ“.

Юбилей

Диджеят признава, че досега не е водил у нас сина си, но непременно има планове да го направи. „Не е бил с мен досега в България. Определено бих го довел. Може би през лятото е най-добре, ако имаме плажно парти. С удоволствие бих го довел и да караме ски в някой от вашите зимни курорти. Аз съм бил веднъж, но не си спомням къде беше точно. На 100 процента ще дойдем“, издаде Марк Найт и разкри, че 2023 година ще бъде много специална за него, тъй като тогава ще отбележи своя 50-годишен юбилей. „Определено съм щастлив човек. Няма време за тъга, винаги се опитвам да бъда позитивен. Иначе няма смисъл. За какво да си губим времето във вредни мисли. Нямаме втори шанс в живота и трябва да даваме най-доброто винаги. За мен 2023-та е много голяма година. Навършвам 50 г. и съм си поставил много цели и предизвикателства. Искам да имам време да прекарвам повече време на местата, на които ходя. Да се разходя преди лайв. Следващата година ще се опитам да го направя“. Споделя и че планира да направи мащабно парти в България, но засега не издава повече подробности. Обещава обаче да дойде.

Проект

Марк Найт издава, че в момента работи по нов проект – неиздавана песен на Уитни Хюстън. „Аз постоянно работя по нови проекти. Тъкмо довърших един нов запис по песен на Уитни Хюстън. Ще излиза нов филм за нея и ме помолиха да създам този запис по песен, която не е била реализирана. Тя дори не е била записвана в студио. Уитни я е била изпълнявала само веднъж на живо. Това е нещото, с което са заети последните ми седмици. Много се вълнувам за това“, споделя Марк Найт. Той споделя, че неговата работа не значи нищо, ако я няма любовта на публиката. „Да пускаш музика е едно, но атмосферата, която феновете създават, и това, което преживяваме заедно, е незаменимо. Много е специално. Хората наистина ме приемат изключително радушно. Тяхната енергия и ентусиазъм... аз просто пускам музика. Благодаря ви за подкрепата през всички тези години! България е много специално място за мен. Аз постоянно обяснявам на сина ми, но той е прекалено малък, за да разбере. Постоянно казвам на Рупърт колко специално място е България. Винаги ще бъдете в сърцето ми, до края на моя живот!“.