0

О пасно шофиране и дрифт посред бял ден на едно от най-оживените кръстовища в Ямбол. Безразсъдното каране на млад водач е заснето от общинските камери в града.

На кадрите се вижда лек автомобил, който навлиза с висока скорост в кръговото кръстовище на входа на Ямбол откъм Сливен. Шофьорът губи управление и колата се блъска в района на близката спирка. На нея за късмет в този момент няма чакащи хора.

"Младеж с малък, ако не и никакъв опит зад волана, реши да покаже своите „умения“, застрашавайки останалите участници в движението. А ако имаше хора на спирката?", коментират от общината.

Записите от инцидента са предадени на Сектор „Пътна полиция“ – Ямбол. "Надяваме се на бърза реакция на контролните органи. Ще показваме всички нарушители на движението в Ямбол, независимо дали са автомобилисти, пешеходци или велосипедисти, незабавно ще предприема съответните действия те да бъдат санкционирани. Призоваваме ви да бъдете отговорни зад волана и да спазвате правилата на пътя", апелират още от общината в Ямбол.