0

„Заради мокрия сняг са получени над 200 сигнала за паднали клони и дървета. 90 от тях са обработени. Доброволческото формирование „Пловдив 112” помагат на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, каза кметът на Пловдив Костадин Димитров и допълни, че е в непрекъснат контакт с ОД на МВР.

NOVA

Улиците са проходими при зимни условия, допълни градоначалникът, който заедно със заместник-кмета по екология Иван Стоянов, заместник-кмета по обществен ред и сигурност Ангел Славов, директорите на ОП „Чистота” и ОП „Градини и паркове” Димитър Георгиев и Антон Георгиев, координира дейностите по почистване в общината.

NOVA

„20 пясъкоразпръсквача и 32 снегорина обработват пътищата. Целият състав на ОП „Чистота” работи на терен, навън вече са и бригади ръчен труд от ОП „Градини и паркове”, както и от ОКТ”, обясни заместник-кметът по екология Иван Стоянов.

„По-късно през деня се очакват силни пориви на вятъра. Моля Ви, не излизайте навън заради опасността от падащи предмети и клони”, призова кметът на Пловдив, предаде NOVA.

NOVA