0

К ои са големите постижения в демократичната история на България? Отговор на този въпрос ще търсят журналистите Лора Крумова и Драгомир Симеонов в специалния формат на NOVA - „Големите постижения“. В последните два неделни дни на април от 16:30 часа водещите ще представят изобретения, награди и успехи, които са прославили българите по света.

Десет забележителни момента след 1989-а година в различни области са определени след представително социологическо проучване на центъра за обществени и политически изследвания „Галъп интернешънъл“. Всеки един от тях ще има свои защитници в лицето на обществени фигури с доказан авторитет и репутация. Заедно с тях, водещите ще ни върнат към онези ключови събития, които са предизвикали възхищение и са оставили траен отпечатък в съзнанието ни. Зад националните постижения винаги се крият много лични спомени, емоции и вдъхновение, с които предстои да се запознаем.   

NOVA/Красена Ангелова

Крайното решение кои ще бъдат трите най-големи постижения в историята на българската демокрация, ще определят зрителите, защото те ще имат възможност да гласуват за своите фаворити. Кои са събитията, развълнували най-много българите и с какво се гордеем като нация, ще стане ясно на 28-и април.

Не пропускайте специалния формат „Големите постижения“ на 21-ви и 28-и април от 16:30 часа само по NOVA!