0

З ъл съсед, в опита си да разчертае паркинг пред блока си, нашари с боя и колите на комшиите си. За това сигнализира Силвио Яков във Facebook групата "ж.к. Света Троица". 

На снимките, които той е публикувал се вижда как пред редица паркирани коли е начертана линия с бяла блажна боя. А тези автомобили, които излизат от очертанията, са били намазани следвайки разделителната линия. 

НАКАЗАТЕЛНА АКЦИЯ: Кола осъмна опакована с памперси! (СНИМКИ)

"На паркинга спират доста коли, някой от тях също са засегнати по този начин. Нито съм затиснал някого, нито съм блокирал вход/изход. Ако имаше табела с надпис, че ще се правят очертания или просто повдигане на чистачките, за да не спирам там, щях да я преместя без проблем. Но уви.", разказва потърпевшият.

Facebook/ж.к. Света Троица/Силвио Яков

От поста на Яков става ясно, че Пикасо от ж.к. "Света Троица" е вилнял на паркинга пред танцовата школа до блок 145В. Според коментарите под поста случаен минувач, на когото явно му е дожаляло след като е видял омацаната кола, е решил да я почисти. 

Facebook/ж.к. Света Троица/Силвио Яков

Явно се задава квартална война, тъй като след гаврата заваляха клетви. "Относно човекът направил това - Искам да знаеш, че не те мразя, кармата е голямо нещо и ще ти го върне двойно. А аз, както и другите хора със засегнати коли ще ги оправим, ама ти си оставаш един малък човек с тежки комплекси, които няма да излекуваш. Лек", закани се потърпевшият. 

Facebook/ж.к. Света Троица/Силвио Яков