0

С лед като посрещнахме 2020 година в Ню Йорк с едно от най-мащабните новогодишни събития, правени у нас, сега имаме възможност да посрещнем и новата 2023 г. сред кинолокациите в студията на „Ню Бояна Филм“.

Събитие

„Стани част от една различна Нова година, която ще те пренесе в Ню Йорк през 70-те, когато баровете са били тайни, шоутата – по улиците, а заведенията – шумни“, казват организаторите новогодишния купон. Билетите са на цена 120 лв., като в нея са включени 4 шоута с каскадьори, танцьори, изпълнители и заря, които ще пресъздадат тематични филмови сцени, както и достъп до афтърпарти „Кръстникът“, с което можете да посрещнете първия изгрев от януари 2023 г. На събитието ще намерите и страшно вкусни храни и напитки, които ще можете да си консумирате в закрити, отоплявани, филмови пространства или на нюйоркската улица. Организаторите признават, че са предвидили и ограничено количество ВИП билети на цена 200 лв. С тях получавате достъп до 2 специални, тайни зони с „неочаквани гости“, които ще направят посетителите част от филмова сцена.

Грим

Преди да започне коледно-новогодишната магия обаче, в студията ще се проведат няколко курса в практическата програма за обучение в сферата на киноиндустрията Film Forge. От 5 до 15 декември ще се проведат занятия по грим. „Ще научите как да бъдете гримьор във филмовата индустрия, професионалната хигиена, науката за кожата (типове кожа и различен подход към всеки тип), текстури и покрития за грим, антични епохи, работа в областта, четене на сценарии, характеризиране на изображения и изграждане на герои. Ако искате да научите повече и да знаете как работи всичко, присъединете се към нас в този курс“, пишат организаторите. Таксата е 750 евро.

Кънки на лед и детски представления до Коледа

По традиция и тази година студията в Бояна ще отворят врати и ще посрещат гости в един вълшебен, филмов свят, изграден сред нюйоркските декори на Киноцентъра от 15 до 24 декември.

Като част от цената на всички билети посетителите ще могат да карат кънки на лед върху ледена пързалка „замръзналата улица“, да гледате вечерни и детски шоута с участието на танцьори, фигуристи, аниматори, актьори и приказни герои – Дядо Коледа и Снежанка, Маргаритка, Елза и Замръзналото кралство, 101 далматинци, Мики Маус, Dstars, да се возите на екстремна въртележка и детски карусел, да участвате в работилници за коледни изкушения и пресен хляб, да споделяте снимки от вълшебно украсени филмови и приказни кътове. Освен всички атракции, включени в цената на билета, ще можете да се насладите и на вкусни храни, напитки, греяно вино с рисуване върху коледни играчки и продукти на любими брандове, намиращи се в приказни пространства сред магичните светлини на невероятна коледна украса и музика. Цената на еднодневния билет с неограничен достъп до всички атракциони е 25 лв. Децата от 4 до 12 години влизат срещу билети от 15 лв. На разположение на хората са и билети с неограничен достъп до всички атракциони за всички дни на цена 60 лв. за възрастен и 30 лв. за деца между 4 и 12 г.