0

П роститутки, имитиращи друг вид дейност, най-често в студия за масажи и салони за красота, са превзели пазара за удоволствия в последните месеци, показва проверка на „Телеграф“. Все по-често за плътски наслади клиенти биват прилъгвани през социалните мрежи. Най-честите оферти са за масаж с щастлив край. 

Срещу определена сума масажистката може да остане по бельо, а клиентът да получи масаж по интимните части на тялото, достигайки щастлив край. Цените започват от около 60 – 80 лева и може да надхвърлят 200 лева. Като към по-високата сума се включват и повече екстри, които може да получи клиентът – примерно френска любов, целуване и общо къпане в банята в добавка с т.нар. нуру масаж и др. 

Сайтовете изобилстват от неприлични оферти за масажи. Разголена красавица предлага всякакви видове масажи.

 Сайтовете изобилстват от неприлични оферти за масажи. Разголена красавица предлага всякакви видове масажи.

Оферти 

Не случайно от едно известно време масажните студия са все по-посещавани от мъжете. Случаите на този вид услуги, представени под друга форма на дейност, се развиха много в условията на пандемия, а към днешна дата бележат същински бум. Всевъзможни фетиши набраха скорост в изолацията. Плътски удоволствия вече се предлагат не просто в специализирани сайтове, но и в най-популярните за продажби. Офертите на проститутките стоят редом с тези за дрехи, обзавеждане или черна и бяла техника. 

Екстри 

Проверка на „Телеграф“ показа, че пазарът на жива плът се е видоизменил с цел хем да оцелее, хем да задоволи все по-странните желания на клиентите. В интернет буквално прелива от обяви за масажи с щастлив край. Сред по-новите екстри се включва посещение на адрес, като по този начин пък дамите, упражняващи най-древната професия, имат идеално прикритие за еротичния си бизнес. Конкуренцията пък в този сегмент е доста голяма и затова често има промоции, особено по празници, като наскоро отминалите коледни и новогодишни, когато проститутките се пускаха дори с намаление до 30% от обичайната им цена. Към предложенията масово има и екстри, включени в цената, използване на сексиграчки, еротично бельо и други нестандартни предложения. 

Търсени

Сред най-търсените услуги, които обаче изключват секс в познатия му сред повечето хора смисъл, е нура масажът. Той е черешката на тортата за мераклийте, тъй като се прави изцяло с женско голо тяло и представлява масаж тяло в тяло, включващ масаж на простатата до финала с щастлив край. Сред честите оферти са и за двойки, търсещи адреналин с по-различни и нестандартни усещания. Влизат и класическите за бранша фетиши - писинг, фуут фетиш с голям асортимент от еротични чорапи или с боси крака, ролеви игри, еротично шоу, взаимен душ, гъделичкане, строга господарка и други възбуждащи игри. Новост в последно време са изцяло онлайн забавленията, в които се предлагат удоволствия единствено от екрана на компютъра или мобилното ви устройство, но цените не са по-ниски от тези за реални срещи. 

Закопчаха любовници, набирали труженички 

Районна прокуратура в Пловдив наблюдава досъдебно производство за мъж и жена, които са обвинени, че са набирали жени, с цел да бъдат използвани за развратни действия. Деянието било извършено чрез обещание за стабилни и високи доходи. Жените, които склонявали да предлагат телата си на загорели мъже, се цанили срещу процент от сумата за услугата. Отделно пък били осигурявани като масажистки в салон за красота. За случая са задържани мъж, на 43, и жена, на 32 години. Дамата също участвала в част от забавленията с клиенти. Служителките й пък към този етап са само свидетелки. Те са на възраст между 18 и 30 години. Наеманите жени са извършвали сексуални услуги, като публикували обяви в интернет със съдържание, че са масажистки за „хепиенд масажи“.