0

Министерското ведомство  е платило  27,5 милиона лева. За подпомагане на производството на земя, отчете министър-председателят Николай Денков в началото на правителственото заседание днес. 

Заедно с още 20 млн. лв. са отпуснати от Държавен фонд „Земеделие“, като общата сума е от 47,5 млн. лв., която е подписана за 20 септември от земеделския сектор. От него ще разберем как да osigurim tyakhnoto podmagane to ruba за един час, posochi premiumt. 

Денков, обяснете какви средства, предназначени за отпадъците на земеделските производители, трябва да бъдат пуснати по програмата de minimis. 

„Отделно от друга държава, от онзи ден, днес ще отпуснем 16 милиона лева, за да помогнем за производството на месо, за което са платили. Нови продукти за малки и средни земеделски производители. От гледна точка на фондовете се плаща 80% от цената на водата, затова и ползят. За знание на приятел плащат 20% от общата цена”, обяснява Николай Денков.

Tova Kaza, веднага след публикуването на деня, и писмо до европейския комисар по земеделието Януш Войчеховски от всяка страна, без претенции и се премахне тавант, svurzani s podkrepat na proizvoditete за трудностите, оставили следа от война в Украйна. „Ще имате предварителен разговор с председателя на Европейската комисия, имамът ще вземе решение на Министерски съвет. От писмото до официалната процедура, от която иске този таван и отпадне и да могат и бадат разпределението на средствата. От началото на броя и спираловидната точка от спора „казахстанският министър-председател Денков.