0

З аради лоши условия в детски лагер на морето и за грубо отношение на служители на хотела към децата, настанени в него. родители подават сигнали. Според персонала агресивното поведение идва от танцовата школа, която организира лагера.

„На 8 юли пристигнахме в базата в Шкорпиловци. Това, което видяхме нямаше нищо общо със снимките и описанието на базата от офертата”, каза Десислава Вълкова, ръководител на танцова школа в София.

Тя описва обстановка на лоша хигиена, липса на отношение и недостатъчна храна. По думите ѝ са разговаряли с управителката на хотела и тя ги е уверила, че ще предприеме мерки.

Стига се и до полицейска намеса. Една сутрин дете оставило купичка с мляко там, където се отсервира храната. Според ръководителката то било вкиснато. Тя разказва, че ситуацията била много стресова и напрежението ескалирало, след като на детето била направена забележка по груб и неуместен начин. Стигнало се и до заплахи.

„Гостите са се нахвърлили да обиждат нашите служители, след като едно от децата е изхвърлило пълна купичка с храна и е получило забележка от готвача”, каза управител на фирмата, която стопанисва хотела - Емил Бакърджиев. Според него не е имало физическа саморазправа. „Колегите ни от ромски произход искат да заведат дело за обида”. Той определи твърденията за мръсни чаршафи и лоши условия в хотела като „клевети”.

По думите на Вълкова от школата са търсили връзка с него, но той не е пожелал да разговаря с тях.

*Източник: NOVA