0

К ултовият участник от “Игри на волята” Пеньо Гатевски - Гатьо и популярният семеен терапевт Наталия Кобилкина влизат в сезон 6 на Hell’s Kitchen. Те ще бъдат част от звездния отбор в Кухнята на Ада.

Златните кулинари ще участват в готварски битки срещу отборите на червените и сините и ще излъчат втория звезден победител в най-горещото кулинарно риалити в българския телевизионен ефир.

Една от най-популярните млади влогърки в интернет пространството Изабел Овчарова - Изи също ще се бори за победата сред звездните готвачи. Талантливата Изи, която има стотици хиляди последователи в социалните мрежи и 5 издадени книги, е най-младият участник в отбора на златните.

“Тази година в звездния отбор ще бъде особено интересно. Всички участници са много добре познати на публиката. Имаме и двама победители от риалити формати – единият е кулинарен, а другият – музикален“, разкрива шеф Ангелов за звездния отбор.

Шестият сезон на Hell’s Kitchen започва през февруари по NOVA. Кой още ще се присъедини към звездния отбор? Пред какви кулинарни изпитания ще се изправят трите отбора тази година? Не пропускайте сезон 6 на хитовия риалити формат тази пролет.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването