0

П ореден случай на агресия в Пловдив заради неправилно паркиране. Жена твърди, че е заплашвана и удряна от мъж, тъй като му е попречила да излезе с колата си от гаража си в квартал Кючук Париж. За това сигнализира самата тя. 

Миглена разказва пред TrafficNews за грозната сцена, която се разиграла около 8:00 часа на 1 октомври. Пловдивчанката закарала детето си до СУ"Свети Константин Кирил Философ" като паркирала колата си на улица "Чорлу" 21 пред гараж на жилищна сграда.

„Оставих детето и веднага се върнах при автомобила. Дори тичах, за да не губя време. Нямало ме е не повече от 5 минути. Пред колата вече ме чакаше собственикът на гаража, видимо ядосан. Тъй като колата ми беше отключена, мъжът я беше преместил сам. Въпреки това ме чакаше, явно с цел да ми потърси сметка. Извиних му се, обясних, че съм завела детето до вратата на училището, но не получих разбиране от негова страна. Той заби зверски шут във врата на колата. Бях меко казано потресена. Заявих му, че е причинил щети по колата и трябва да поеме разходите за ремонт. Това още повече го ядоса, с дланта си и с все сила ме удари в рамото.”, разказа тя.

След удара, агресивният мъж се качил в колата и отпрашил. Миглена пък веднага посетила най-близкото районно управление.

trafficnews.bg

Малко по-късно през деня униформените открили мъж и го отвели в Първо районно. Пред полицаите признал за скандала и че ритнал колата, но отрекъл да е удрял пострадалата. Освен това, когато останали насаме в коридора на районното той заявил, че е голям шеф в автокъща и го познават всички в Южна България. Предложил й да му даде колата си, за да я поправи в негов сервиз. Първоначално тя се съгласила, но в последствие размислила от притеснение да не повреди автомобила й. 

Пред медията въпросният мъж – Асен категорично отрекъл да е посягал на жената.

„Действително колата бе спряна пред гаража и беше запушила входа. Да, изпуснах си нервите за момент, вратата на колата беше отворена и аз с ритник поисках да я затворя. Ламарината обаче сериозно се огъна. Признах вината си, готов съм да поправя щетите. Пред дежурния полицай в Първо районно на няколко пъти изразих съжаление, извиних се и заявих официално, че ще поема разходите за ремонт. Никога в живота си не съм посягал на жени, няма и да посегна. Не съм удрял дамата”, заявява Асен като добавя, че ден след инцидента, мъжът на Миглена го е потърсил на работното му място, за да се разберат.

„Господинът бе много ядосан, държеше ми сметка защо съм заплашвал жена му. Не искам да коментирам поведението му. Такива заплахи е нямало. В коридора на полицията има камери, които освен картина има и звук. Може да се чуе какво говорим. Ако семейството продължава да твърди, че съм заплашвал, нека го докажат, ако не могат аз ще сезирам компетентните органи за клевета. Не съм известен и нямам връзки, за да претендирам с такива”, категоричен е Асен, като добави, че ще подведе семейството по отговорност заради клеветата.