1

П евицата и тв водеща Били Мелек – Пандора се оказа, че не е била под въздействието на алкохол на 15 август, когато катаджии й конфискуваха колата. Красавицата бе тествана с дрегер, който отчете 2,4 промила алкохол. „Резултатите от кръвната проба ми излязоха и са отрицателни“, обясни Пандора за „Телеграф“.

Тя се оплака, че е чакала резултатите цял месец, през което време автомобилът й е задържан пред Второ РУ на МВР в София и е със свалени табели.

НЯМА ПРОШКА! Взеха колата на плеймейтка (СНИМКА)

Крие

„Такова безобразие няма. Аз съм напълно невинна и ще съдя полицаите, защото ми причиниха това. Пуснала съм и декларация, че не искам нищо да се съобщава в медиите, но въпреки това още същия ден пуснаха информация за мен и всички медии писаха“, коментира още Пандора. Тя разказа още за „Телеграф“, че по случая е започнало разследване, а прокурорът, който го води, отказва да й предостави резултатите и крие другите документи. „Аз съм страна в случая и имам право да ги видя, но прокурорът отказва“, оплака се водещата.

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА: Плеймейтката с отнетата кола изригна, обвини ченгетата в шашма (ВИДЕО)

Пожар

Това не е първото изпитание в живота й с автомобил. Бившата участничка в конкурса „Мис Силикон“ пострада и през октомври миналата година. Тогава автомобилът й бе опожарен пред блока й в Нови Искър. Разследването не бе доведено докрай, но се разбра, че вероятно става дума за безнадеждно влюбен в нея мъж. „Съмнявам се в един човек, на когото не отговорих подобаващо на чувствата. Възможно е този пожар да е запален като отмъщение от любов“, каза тогава Пандора.