0

З а пореден ден кола и трамвай не пропуснаха да се разпишат. Стана нова катастрофа между автомобил и машина на градския транспорт на пъпа на София. 

За случилото се съобщава случаен очевидец. Max Spasov сподели кадри от пътния инцидент във Facebook групата "Катастрофи в София".

Произшествието е станало на ъгъла на бул. "Княз Александър Донкуков" и ул. "Бачо Киро", няма данни за пострадали.

"Трамвая погрешно зави наляво по ул. "Бачо Киро", удари колата, премести стрелката направо и продължи по пътя си направо по маршрута си в посока Подуяне! Не изчака да подпише документ за ПТП, не изчака да дойде КАТ или Контрол по транспорта към ЦГМ!", разясни под поста очевидецът Radoslav Nakov.

ИГРАЕ СИ НА БЛЪСКАЩИ КОЛИЧКИ: Трамвай убиец помита нарочно автомобили в София?! (СНИМКА+ВИДЕО)

От коментарите под публикацията проличава, че софиянци вече гледат с насмешка на зачестилите пътни произшествия с участието на "железните коне". 

"Започвам да си мисля, че има някакъв глобален заговор срещу трамваите в София.", пошегува се потребител. "Значи, тия трамваи постоянно изкачат изневиделица и карат където си искат.", включи се друг, "Дееева, тия трамвай що ги не прааат по-големи да са виждат от далеч.", приглася трети. 

Facebook/Катастрофи в София/Max Spasov