0

Н ационалната академия за театрално и филмово изкуство ще снима риалити шоу.

Това обявиха от институцията, публикувайки обява за кастинг.

Обявата за кастинга

 Обявата за кастинга
Телеграф

Баба ти

Новото риалити ще е комедийно шоу за таланти и ще е част от обучението на студентите от 4-ти курс от кинофакултета.

Младежите търсят своите звезди, на които да се упражнят практически по наученото в академията.

Всеки, който иска да предизвика своя талант, може да се запише за участие на natfiz.reality@gmail.com, като изпрати – две имена, години, телефон и актуална снимка. „Бива ли те в имитацията на личности? Друг освен баба ти те смята за забавен? Ако си добър имитатор и имаш желание да го покажеш! Не е задължително да си актьор, но пък можеш да вземеш да станеш“, казват още в обявата.

Чаплин

Нужните качества за кандидат-участниците са: възможност за имитация на поне две личности, бърза импровизация, добро чувство за хумор, а актьорският опит е предимство.

Професионалните актьори обаче не приемат обявата еднозначно и изразиха своите коментари в социалната мрежа: „Леле, в академията канят аматьорите“, „И на мен ми стана странно – Совите не са това, което са“, „Чарли Чаплин се явил на конкурс за имитатори на Чарли Чаплин и не го спечелил“.

Млади актьори чакат за изпит в НАТФИЗ

 Млади актьори чакат за изпит в НАТФИЗ
Телеграф

Преди шоуто за имитациите НАТФИЗ снима два сезона на риалитито „Изпитът“, където в дузина епизоди показа как се препитват кандидатите за артисти, а по случай 75-годишнината на академията проследиха изпитите за специалност "Актьорство за куклен театър" за последния випуск на проф. Боньо Лунгов в „Класът“.