0

Н а фона на ожесточена война между институциите и остри реплики между президент и премиер, Румен Радев и Николай Денков показаха, че могат да бъдат обединени в името на благородна кауза. Повод за единението в деня на Съединението се оказа  "Мачът на Надеждата", организиран от бившия български национал Стилиян Петров и неговата фондация. 

В зрелищно дерби се противопоставиха отбори от родни и световни звезди и завършиха при равен резултат от 3:3. В мача на Националния стадион „Васил Левски“ участваха Христо Стоичков, наред със световни и европейски шампиони. Приходите от срещата ще бъдат дарени на болници и организации, които помагат на хората да се преборят с онкологични заболявания.  

Звезди, голове, сълзи: Мачът на надеждата трогна и разтърси - 20 000 на ст. "Васил Левски" аплодираха и се просълзиха на шоуто на Стилиян Петров

Битката на терена бе изключително оспорвана и интересна, но любопитните погледи бяха насочени към ложата на Националния стадион, където рамо до рамо се бяха наредили политическите опоненти Румен Радев, Николай Денков и Йорданка Фандъкова, няколко реда под тях беше и бившият премиер, сега депутат и съпредседател на "Продължаваме промяната", Кирил Петков.

Разговорът между Денков и Радев съвсем не изглежда банален и протоколен

 Разговорът между Денков и Радев съвсем не изглежда банален и протоколен
startphoto

ЧЕТЕТЕ В ЧЕТВЪРТЪК ВЪВ ВЕСТНИК МАЧ ТЕЛЕГРАФ! Цялата емоция и всички подробности около Мача на надеждата на Стилиян Петров! Какво гради Младен Кръстаич в националния отбор?

Само преди дни Радев призова Денков да се разграничи от своите ментори, а премиерът ядно му отвърна, че той “не му е ментор и явно в това е проблемът”. Сега обаче президент и премиер забравиха за политическите различия и проведоха задълбочен разговор във ВИП ложата. Какво са си казали двамата лидери, предстои да научим в следващите дни.  

Мачът на надеждата стопли сърцата и напълни душите (СНИМКИ)
Мач на надеждата Мач на надеждата Мач на надеждата
110