Н ово скандално назначение на Дондкуов 2, което е поредното доказателство за обвързаностите на президента Румен Радев с кръговете, които опитват да клатят държаавата.

Ново скандално назначение на Дондкуов 2, което е поредното доказателство за обвързаностите на президента Румен Радев с кръговете, които опитват да клатят държаавата.

Връзките бяха разобличени окончателно през последните дни на протесри, инспирарирани от Радев и подкрепяни от олигархичния кръг у нас, начело с бизнесмена с 18 обвинения Васил Божков, Иво Прокопием и неговия менстрийм и умело облсужени от проваления правосъден министър Христо Иванов.

Сега обаче лъсва поредното доказателство в тази посока. На сайта на президенството е обявено, Радев е назначил за своя щатна съветничка дългогодишната шефка в соросовата фондация "Отворено общество" Иванка Иванова.

Това естествено предизивика и недоволството на бившия съветник на Радев - Борислав Цеков.

"Президентът Радев си назначил наскоро като щатна юридическа съветничка емблемата на соросоидната правна (без)мисъл в България - Иванка Иванова, чийто единствен професионален опит е като шефка на Правната програма на соросовата фондация "Отворено общество" - от 2004 до 2020 г.", пише той. По думите му тя е била в основата или съучаствала "във всички соросоидни становища в подкрепа на джендър-идеологията, войната с Българската православна църква, фабрикуването на "македонско" малцинство в България и всичко останало по соросовия конспект". "С такива кадри далеч няма да стигне. Дъно!", завършва Цеков.