0

П аулина Горанов е първата и единствена жена, която успя да стигне до големия финал в най-гледаното риалити в българския ефир „Игри на волята: България“. На дамата не и достигнаха само десет секунди, за да продължи във втория етап на играта от финалната битка, между Андрей и Симеон. Бронзовата финалистка от трети сезон, която е само на 24 години, доказа, че никога няма да остане по-назад от който и да е мъж и показа качества, с които разби на пух и прах представата на хората за красивото и русо момиче. 

Освен че активно се занимава с музика и трупа милиони гледания в YouTube, Паулина не крие че би участвала отново в риалити формат и с радост би приела покана за предаване като „Като две капки вода“.

Но какво се случва в личния ѝ живот? Риалити звездата е щастливо обвързана, но не крие, че в миналото си е преживяла много тежка и токсична за нея връзка, след която трудно е продължила напред. Докато беше в Игрите, името на Паулина се свързваше непрестанно и с нейния съотборник Стратимир. Слуховете твърдяха, че между двамата има повече от приятелски взаимоотношения. И двамата обаче отрекоха тези спекулации. Нещо повече, Паулина е категорична, че сексът в предаването е бил мираж.