О т "Продължаваме промяната" тръгват на обиколка из страната. Първите градове, които ще посетят Кирил Петков, Асен Василев  се намират в Северна България. Маршрутът е много интензивен и включва над 15  града.

От "Продължаваме промяната" тръгват на обиколка из страната. Първите градове, които ще посетят Кирил Петков, Асен Василев  се намират в Северна България. Маршрутът е много интензивен и включва над 15  града.

“Най-важното за нас е да се срещаме с хората и да разговаряме с тях. Да ги слушаме и да ги чуваме. Ще спираме както в големи, така и в малки населени места.”, посочват от партията във фейсбук.

И добавят: "Пътуването ни, подобно на политиките ни, е много практично планирано. Ще обиколим в рамките на три седмици първо Северна България, после Южна и накрая Западна България. Имаме много какво да разкажем на хората, какво видяхме отвътре в министерствата последните месеци. Ще им разкажем и как започнахме да спираме течовете на държавен ресурс и схемите на корупцията у нас. Ще се опитаме да ги убедим, че промяната не само е възможна, тя вече е започната и трябва да продължи."

По-късно от формацията съобщиха, че ПП ще открива кампанията си от Народната библиотека в София - от паметника на Светите братя Кирил и Методий пред библиотеката.  Мястото е избрано като символ на познанието и просветата, от която започва всяка промяна. Така в 9:45 часа Кирил Петков, Асен Василев и водачите на листи ще призоват хората да подкрепят приоритетите на партията за нулева корупция и спиране на течовете на обществени средства. Сред тях още са и повишаването на събираемостта на приходите в държавата и инвестирането им в качествено образование и здравеопазване, свободна и конкурентна икономика, базирана на знанието, и осигуряване на достойни доходи за възрастните хора. След откриването отборът на „Продължаваме Промяната“ ще се качи на "автобуса на промяната", с който тръгва на предизборна обиколка из страната.