В тори ден полиция, доброволци и роднини търсят под дърво и камък 63-годишният Божидар Миланов от кюстендилското село Багренци.

Втори ден полиция, доброволци и роднини търсят под дърво и камък 63-годишният Божидар Миланов от кюстендилското село Багренци.

Той е в неизвестност от 31.08.2021г., когато към 13.00 се отправя пеш към Яменското ханче. От тогава следите му се губят. „Моля ако имате информация за лицето се свържете с най-близкото управление на МВР. Ако имате възможност да вземете участие като доброволци заповядайте на паркинга на Яменското ханче /намиращо се на пътя Дупница- Кюстендил при отбивката за с. Ямен/“, призоваха роднини на изчезналия Божидар.

Мъжът живее в Багренци с майка си, а в деня на изчезването е бил при приятел в село Ямен, който е животновъд. Роднините му казват, че е напълно здрав и нямат обяснение какво му се е случило. В издирването му се включи и бизнесменът Димитър Димитров, който с дрон оглежда района, но от 63-годишния мъж няма и следа. „Тръгнал си е сутринта, искал е да си купи цигари. Познава много добре района, няма как да се е загубил. Многократно е ходил при неговия приятел, за да му помага за животните. Всички пътеки знае, вчера обходихме всяко кътче, но уви. Няма никакви следи от него. Надяваме се да го намерим жив и здрав, семейството му е изключително притеснено“, коментираха доброволци, включили се в издирването на Божидар.