З аради авария на основен водопровод на "Софийска вода" на бул. "Христофор Колумб" се налага промяна на маршрути на автобусни линии до "Дружба", съобщиха от Центъра за градска мобилност.  Аварията е в участъка от бул. "Цариградско шосе" до бул. "Проф. Цветан Лазаров".

Заради авария на основен водопровод на "Софийска вода" на бул. "Христофор Колумб" се налага промяна на маршрути на автобусни линии до "Дружба", съобщиха от Центъра за градска мобилност.  Аварията е в участъка от бул. "Цариградско шосе" до бул. "Проф. Цветан Лазаров".

До отстраняване на аварията се променят маршрутите на няколко автобусни линии в посока ж.к. "Дружба":

Линии № 84, 88, 184 и 604 само в посока ж.к. Дружба: от пътния възел в посока летище София на бул. „Цариградско шосе“ продължават направо по бул. „Цариградско шосе“, по ул. „Самоковско шосе“ до бул. „Копенхаген“, наляво по бул. „Копенхаген“, наляво по бул. „Проф. Цветан Лазаров“ и надясно по бул. „Христофор Колумб“ по маршрутите

Линии № 204 и 304 само в посока ж.к. Дружба: От пътния възел в посока летище София на бул. „Цариградско шосе“ продължават направо по бул. „Цариградско шосе“, по ул. „Самоковско шосе“ до бул. „Копенхаген“, наляво по бул. „Копенхаген“, надясно по бул. „Проф. Цветан Лазаров“ по маршрута до ж.к. Дружба 2.