0

"Вероятно някои от вас знаят, че моите занимания са встрани от политиката. Когато получих покана да се присъединя към проекта на Кирил Петков бях впечатлен от неговата биография, както и от тази на Асен Василев и на другите участници, бях впечатлен от неговия разказ, но честно казано, не беше достатъчен, за да ме накара да повярвам в успеха". Това заяви от трибуната на НС в първото си изказване депутатът от ПП Христо Петров по-известен с рапърското си прозвище Ицо Хазарта.

"Затова направих нещо друго. С голяма част от вас се познаваме, с някои от вас сме приятели. Познавам и вашите началници, познавам и вашите спонсори. Реших да попитам тях: Що за хора са Кирил и Асен, защо не трябва да им вярвам, защото те са ваши опоненти, явно знаете нещо за тях. Знаете ли какъв отговор получих - не получих нито една информация по този въпрос, а много недвусмилено послание, че ако продължа да ги подкрепям, ще загубя най-ценното нещо, което имам. И ми се иска хората, автори на идеята да получа това послание, да знаят, че това е може би най-силната мотивация да заявя, че моето място е тук, в този отбор, аз вярвам в него и съм убеден, че той ще работи за България", разказа Петров.

"Както казах с голяма част от вас се познаваме, с някои сме и приятели. Знам, че някои от вас имат това поведение и присъствие тук, най-вече защото са получили същото послание, което получих и аз. Аз съм нормален човек и много често изпитвам страх, много по-често, отколкото ми се иска. Но както веднъж ми каза Асен Василев: Нормално е да те е страх, но има неща в този живот, които са по-важни от страха", заключи Петров.