0

Н икога не съм бил зависим от алкохола. Никога не съм изпитвал нуждата да пия постоянно. След като си употребил (б.р. алкохол) и се е случило, хората си мислят, че си зависим. Просто не понасям алкохол, не мога да го разграждам. Това ми е проблемът. И наистина трябваше да кажа по-рано: „Щом не можеш, недей да го правиш“. Но сме винаги по-умни след случката. Това заяви пред бТВ Андре Токев от затворническото общежитие в Казичене.

Известният кулинар бе арестуван, след като през ноември беше изловен с 1,9 промила алкохол в кръвта да шпори с мощния пикап мерцедес на джанти и спирачни дискове. От януари излежава ефективно наказанието си.

Няма голяма промяна, защото за мен дали съм зад решетки, или извън решетките животът продължава. Не мога да се видя с близките. Това е наистина един неприятен момент, но все пак съм тук по наказание. Нещо човек трябва да усети, за да може следващия път да се получи да не прави лоши крачки, описа чувството зад решетките Токев.

Всеки ден се случва нещо. Идват нови хора, тръгват си. Отиваме да си вземем парите, които ни изпращат. Ходя всеки ден на фитнес, има закуска след това обяд, вечеря. Разхождаме се на плаца. Хубавото на затворническото общежитие е, че можеш да се разхождаш, когато искаш. Отиваме на шопинг да си купим вода, имаме лафка, от която пазаруваме, разкака той как протича ежедневието му сега. 

Въпреки кулинарните си способности, шеф Токев няма достъп до печката в затворническото общежитие. Кандидатствал е за работа в кухнята, но още чакал разрешение. Няма да можем да направим чудеса, защото рецептите са определени и няма много креативност с пет продукта. Ако работиш целия месец, горе-долу 13 дни се намалява от присъдата, обясни тоготвачът. Все пак момчетата някой път му искали съвет и той откликвал.