0

М алката дъщеря на покойния бос Филип Найденов-Фатик - Адриана Тюркмен, продава 20 луксозни имота, научи „Телеграф“. От три години красавицата е брокер на недвижими имоти в голяма столична агенция, където работеше и звездата от „Под прикритие“ Ирена Милянкова.

На някои от най-хубавите жилища обаче не са обявени цени, а се дават само при запитване. Иначе най-скъпата й оферта е 1,3 млн. евро за огромен мезонет с покривна тераса-двор в столичния кв. "Иван Вазов" до Южния парк. Жилището е с обща площ от 627 кв. м и в новопостроена бутикова сграда с оригинална фасада. Състоянието му е на шпакловка и замазка и не е обзавеждано. Другият скъп мезонет е на цена от 994 хиляди евро и се намира в Студентски град. Някои от имотите се отдават и под наем, а сред тях има магазин и офис.

Щерката на Фатик също се справя отлично като брокерка и често използва профила си във Фейсбук, за да предлага актуалните за продан луксозни жилища и офиси. За разлика от кака си, която бе студентка на Ламбо по актьорско майсторство в НАТФИЗ, Адриана е завършила маркетинг в Нов български университет, а преди това и международни отношения и политика в университета Cattolica del Sacro Cuore в Милано. Любопитното е, че Тюркмен също като колежката си Милянкова, преди да се отдаде на този бизнес, е била моделка в модната агенция на Жени Калканджиева - „Визаж“.