0

А втомобил на един от най-известните портали за порнофилми „Порн-Хъб“ е бил забелязан тези дни да се движи в Пиринския край.

Местен жител е заснел на майтап автомобила с рекламни обозначения на портала Pornhub и пояснения “кола за кастинг“ до известен хотел в Банско. Шегобиецът качил снимката в своя фейсбук профил, но скоро след това била изтрита, но вече е била копирана и публикувана в местни сайтове.

Много бързо се разбра, че това не е слух, а eкип на „Порн Хъб“ обикаля страната за среща и договаряне с млади мъже и жени, заявили сами желанието си да участват в техни продукции или да продадат готов свой домашен порноклип. Екипът влязъл в контакт със стриптийзьорки и еротични танцьорки от нощните вариете програми на големите хотели и сключили договори с тях.

В България този бизнес е забранен със закон, но дейността на „Порн Хъб“ се развива успешно извън пределите й. Така на практика у нас не се прави нищо незаконно. Тук става само договарянето, но не и заснемане и излъчване. Те се извършват извън границите ни, твърдят запознатите с този вид филмова продукция.

Pornhub е един от най-големите уебсайтове за порно в света и в същото време сайтът, който разпространява най-много видеоклипове с брутално порносъдържание. През сайта може да се гледат милиони безплатни порноклипове, които се качват всеки ден. На Pornhub ще се натъкнете на абсолютно всички категории секспози между всякакви двойки, еднополови и двуполови. Качени са секссцени с актьори професионалисти, но и с аматьори. Банскалии не вярват местни момичета и момчета да сключват такива договори. По-скоро интерес проявяват младежи и девойки от други места на страната, както и руснаци и рускини, които работят през зимните месеци в хотелите не само като танцьори и танцьорки, но и като обслужващ персонал.