0

"Възраждане" ще даде пресконференция, за да изкара факти как през почивните дни ПП активно са се свързвали с трима наши депутати, оферирали са ги и са искали подкрепа. Обяснява им се, че ще се намери начин да се компенсират, ако подкрепят новото правителство. Кирил Петков е намесен в единия случай". Това заяви за "Твоят ден" депутатът от "Възраждане" Цончо Ганев.

Говори се за колосална цензура, да не се чува отсрещната страна. Голяма част от "факт чекърите" са свързани с фондация "Америка за България". Няма никаква обективност, намираме се е в романа на Джордж Оруел. Не се цензурират призиви за убийство за руски войници", посочи той.

По думите му партия "Възраждане" е била забранена и подложена на редица ревизии заради вижданията си, но нищо нередно не е открито. "Гледаме хората в очите и нямаме никакви притеснения", категоричен е той. И призова ПП да обясни как ще се случи диверсификация на газа. 

 "Намираме се в мерзко време, парламентаризмът преминава през най-срамните си дни. НС се превърна в тържище на депутати", коментира Ганев.