0

Г ол скандал разбуни духовете във Видин, съобщи BulNews.

Жена, за която изданието твърди, че е общинската служителка Наталия Спасова, сътрудничка на председателя на местния парламент, лъснала по задни части и прозрачна блузка. Цялата омазана в нещо кафяво и губеща равновесие. Наталия се разходила в центъра на града, изглеждайки озадачаващо и едва кретала, като се подпирала на стените на сградите, за да не се строполи, пише BulNews.

BulNews

Ошашавените ранобудни в събота сутрин видинчани загубили ума и дума от гледката, но се намерили и такива с бърза реакция и запечатали в кадри голото видинско чудо.

.

 .
BulNews

Според изданието, по неофициална информация, Наталия Спасова, освен на 8 часа в бщинския съвет, работила и на други две места по четири часа. Едно от допълнителните й работни места бил Ансамбъл „Дунав“.

Според местните хора, говорело се, че ще я сложат в листите с кандидати за общински съветници.

Все още не е ясно какво точно е правила въпросната дама, та да се докара до такова състояние, но хората от крайдунавския град били потресени, пише още BulNews. И допълва, че след скандалната гледка, предизвикала страшен шум във Видин, тя е подала в понеделник предизвестие за напускане на общината, а веднага след това е излязла в отпуск и изчезнала незнайно къде. Градската мълва била обаче, че голото дупе на Видин се е скрило в София, което, според видинчани, означавала, че скоро може би ще се появят вълнуващи кадри с Наталия и от столицата.