0

Ж ителите на столичен квартал прощяха заради редица посегателства на колите им. Те сигнализират за зачестяващи случаи на потрошени и изчезнали возила.

Един от потърпевшите в „Овча купел“ е Сашо Веселинов. Той съобщава, че през последните две седмици автомобилът му е бил жертва на нападения няколко пъти.

„Преди седмица беше направен опит за кражба на колата която надали струва и 1000 лв, днес прозорецът ми е разбит. Призовавам всички да пускат жалби в районното. Много скоро тези пичове ще разберем кои са аз лично ще се погрижа”, сподели той.

Други граждани пък споделят, че пред блок 608 е разбита и фирмена кола.

Семейният автомобил на Анета Тумбева пък е бил откраднат преди дни. Тя предоставя и снимка с молба, ако някой знае къде се намира той, да се свърже с нея.

„Вероятно е отнет, за да вършат някоя щуротия с него и след, като си свършат работата, ще го изоставят някъде. Много често, айдуците така действат. Подбират си автомобил, в зависимост от замисленото престъпление и действат”, коментира С. Ковачки.

Друга жителка на квартала сподели, че на 15 септември са откраднали и нейния автомобил. Към момента от него няма ни вест, ни кост и не вярва, че ще бъде намерен.

Facebook

Facebook

Фейсбук