0

С лужител на Центъра за градска мобилност обърка къде пише и част от любовните му откровения с негова колежка от кол центъра лъснаха публично. Вероятно скобарят в бързината да заскоби автомобил е писал едновременно в системата за глоби и в личния чат на приятелка от градска мобилност. Така на официалния документ за налагане с глоба по фиш лъсва и следното любовно излияние, правописът е автентичен:

Норма

„Не ви разбрах душица ама ако искаш от тука мини имам в нарушение и отиваш нататък вече пробвай се тука гледам че мина един с МПС“, гласи съобщението. Влюбеният скобар най-вероятно подава сигнал към служителката, тъй като закопчаващите имат норма, а целта е да заловят колкото се може повече шофьори спрели, без да платят лев или два за зелена или синя зона.

Спор

Често служителите на градската мобилност са обект на спорове, а не в малко случаи и на саморазправи. Причината е, че дебнат шофьори, които спират и секунди преди есемеса за паркиране да се е активирал, те вече са до колата и поставят скоба. При други чести случаи пък има хора, объркали цифра или буква от номера си и независимо че тъй или иначе доказват, че са пратили есемес за паркинг, служителите отказват да им свалят скобата и им искат да платят еднократно в размер на 30 лв. заедно с дължимата сума за всеки час за почасово платено паркиране.

Фейсбук