1

С трашна свада се разпали в градския транспорт в Пловдив.

Шофьор на автобус от линия №21 влезе в жестока разправия с пътниците. За това сигнализира един от тях във Facebook група.

Скандалът се разразил на 1-ви юли около осем вечерта. Шофьорът спрял на една от спирките, за да говори по телефона със зъболекаря си, както по-късно става ясно от видео публикувано в групата - Забелязано в Пловдив.

Наложило се всички пътници да се съобразят с разговора на водача.

Шофьорът се забавил повече от 10минути, това изнервило всички в превозното средство, които седели да го чакат, за да се наговори. Подразнена пътничка му направила забележка и най-нормално го помолила да прекрати разговора и да потеглят, тъй като всички гонят ангажименти и не е нужно да го чакат. При което, шофьорът избухнал, извадил телефона си и започнал да я снима, като през това време се разправял с останалите пътници.

Facebook/Забелязано в Пловдив/Nikola Saether

На видеото се чува как той им крещи и им казва, че това не е им е личен транспорт и ще прави каквото си иска. Дори поставил ултиматума, че ако жената, която му направила забележката, не слезе от автобуса няма да продължи с маршрута си.

След около 10 минути безсмислен спор всички пътници слезли от автобуса и застанали на спирката, за да изчакат следващия.

От разказа във Facebook става ясно още, че през целия път, пътниците са се возили без климатик, в ужасна жега, а агресивният мъж спокойно е пушил цигара зад волана. На цялата сцена, свидетел е станал чужденец, който е останал в шок от случилото се.

* Източник: Facebook/Забелязано в Пловдив/Nikola Saether