0

С ветовното турне на суперколите идва в „Арена София“ догодина през април с вълнуващо парти изживяване за цялото семейство.

Свирепи битки, зрелищни състезания и много причини за удивление очакват феновете от всички възрасти на 8 и 9 април в общо четири представления. Билетите влизат в продажба днес на цени от 33 лв.

Робот

Популярното в цял свят семейно развлекателно шоу предоставя на публиката единствена по рода си възможност да гледа любимите Hot Wheels Monster Truck. Всички те ще осветят сцената в свирепи състезания и битки с чудовищни камиони. Представленията на събитието ще включват още и ослепително танцово парти, зрелищни лазерни светлинни шоута и дори - раздаване на играчките с марката. В допълнение шоуто включва и специална поява от поглъщащия коли, дишащ огън и трансформиращ се робот, и наелектризиращите високо летящи машини.

Размер

Представленията на 8 и 9 април са по две на ден – от 11:30 и 18:30. В Crash зоната два часа преди всяко шоу ще се проведе и вълнуващо парти. Уникално изживяване, предоставящо на феновете достъп до състезателната площадка, за да видят на живо и отблизо жестокия дизайн и епичния размер на монстър камионите, любими на всички момчета. Всеки билет за него включва и карта с автограф плюс пропуск с връзка за спомен, ексклузивни за присъстващите в Crash зоната. Пропуските са ограничен брой и ще се продават до изчерпване на количествата, съобщават организаторите от „Фест Тийм“.