0

И стински ад се наложи да преживеят за пореден път пътуващите по Околовръстния път на София в посока ж.к. "Младост". Причината – верижен сблъсък с четири автомобила в района на разклона за "Симеоновско шосе", стана ясно от снимки, изпратени на "Телеграф" от читатели.

Сигналът за инцидента е подаден около 9.50 часа във вторник, потвърдиха пред „Телеграф“ от СДВР. Заради поредното меле на Южната дъга обаче образувалата се километрична колона от автомобили продължи да пили нервите на хиляди шофьори часове по-късно. Наложи се попадналите в капана да се изнизват само през единствената отворена за движение средна лента, която пое образувалата се фуния.

Мелетата на Южната дъга напоследък се превърнаха буквално в ежедневие и този участък е на път да си спечели славата на най-черният с най-голяма концентрация на ПТП-та. Миналата седмица верижна катастрофа в района на кръговото за квартал "Драгалевци" и булевард "Черни връх" също предизвика хаос в трафика в столицата. Тогава се удариха жестоко три коли и камион.

Телеграф

Телеграф

Телеграф

Телеграф