0

В ъзрастна жена беше затисната при качване в трамвай в София и влачена в продължение на няколко метра, съобщава NOVA. Инцидентът се случва навръх Нова година в района на „Лъвов мост”. 83-годишната пострадала е с фрактури на ръката и извадено рамо. 

„Излязох да купя плодове и цвете за подарък за моя приятелка. На прибиране чаках на спирката трамвай. Тръгвайки да се качвам, стъпалата и вратата се затвори и ръката ми беше притисната.

Хората се развикаха, но ватманът продължи. После спря, върна се, погледна че съм на платното, не ме попита как съм и отнякъде изникнаха двама мъже, които ме хванаха като чувал с картофи и ме хвърлиха вътре в трамвая.

Едно семейство започна да се кара с шофьора. Обадих се на внука ми и той ме закара в „Пирогов”, където констатираха, че рамото ми е счупено. Имам необходимите документи. Зет ми отиде в депото в „Банишора”, отказаха му да види камерата от трамвая, тъй като не е представител на полицията”, разказа потърпевшата Жулиета Георгиева пред NOVA. 

„Не мога да знам защо ватмана не е извикал полиция. Може би е преценил, че жената не е тежко пострадала. Категорично имаме ПТП. Призовавам всички свидетели да се обърнат към асоциацията ни, за да започне разследване”, заяви Владимир Тодоров от Асоциацията на пострадалите при катастрофи.