0

Д инозаври в реални размери се заселват в парк „Бачиново“ край Благоевград. Те ще останат там цял месец.

Всички жители и гости на града ще могат да посетят атракционния парк „Живите динозаври и приказният свят на пеперудите“ от 25 август до 25 септември. Древността се завръща в зеления оазис с тези животни, които днес виждаме само в книги и филми. 

Шанс

Посетителите ще имат редкия шанс да си направят уникална разходка в света на динозаврите. Те ще минават край 24 движещи се макета на праисторическите животни. 6 гигантски приказни пеперуди ще размахват крила. Най-впечатляващи са 7-метровият T-Rex, любимец на децата, и 4-метровият спинозавър. Изложбата е авторска концепция на създателите от „Коко ейджънси“.

Снимки

Динопаркът позволява всеки да се снима в огромно динозавърско яйце, да се спусне по алпийски тролей, да обязди динозавър, а скачане на батут ще радва малките любители на праисторическите животни.

За деца до 3 г. входът ще бъде безплатен. За лица под 18 г. билетът ще бъде на стойност 5 лева, а за възрастни – 10 лева. Пропуските ще могат да бъдат закупени на място. Деца под 14 години следва да бъдат с придружител. Изложбата е достъпна за посетители всеки ден от 10.00 ч. до 20.00 ч.