0

19-годишен шофьор с джип „Мерцедес“ е помлял две коли на паркинг между столичния булевард „Черни връх“ и улица „Люботрън“ след опит да избяга от полицията. Сигналът е подаден около 8 часа в сряда, съобщиха за „Телеграф“ от МВР.

След инцидента младежът е тръгнал да бяга пеша, но малко по-късно е задържан. По първоначална информация младежът е блъснал и полицай. 

Вследствие на катастрофата джипът е със сериозни щети по предната си част. Столичани започнаха да се шегуват, че шофьорът му е бързал да не изпусне промоцията от магазин в съседство.

Други пък с насмешка заявиха, че силният вятър го е отнесъл чак на паркинга, а книжката на шофьора се е паднала от царевични пръчици с късмет.

Към момента няма информация каква е причината за произшествието. Според очевидци „Мерцедес“-ът се е движил с много висока скорост, водачът му не успял да го овладее и се забил в „Опел“-а. Ударено е и още едно возило.

Столичанка пък подходи сериозно към темата.

„Положението вече е излязло извън контрол отдавна, но ние само си цъкаме с език и си казваме - добре, че не бях аз. То бива всеки да прави каквото си иска, ама това вече е ненормално. Този не трябва да си помисля да се качи на друго, освен на детско колело“, заяви тя.

Facebook, Катастрофи в София

Facebook, Катастрофи в София

Facebook, Катастрофи в София