0

Р ъчно изработени бижута, обувки, дрехи и козметика ще предложат родни производители в Централните хали в столицата. 20 наши фирми ще отворят щандове на мартенския базар „Всичко за жената“. Изложението се организира за четвърта година от Българска търговско-промишлена палата. То ще продължи от 4 март до 13 март във фоайето на Халите.

Специално място на базара имат натуралните и биокозметични продукти. Дамите, които харесват тази гама козметика, ще могат да намерят кремове за лице и тяло, серуми за коса и др., изработени от етерични масла, които имат разкрасяващо и оздравяващо действие. 100% веган козметика, подходяща за всякаква възраст и пол, както и биопродукти - шампоани, балсами, кремове, маски, серуми и фиторегулатори, също могат да се видят на щандовете на изложението.

Подаръци

Ръчно изработените аксесоари намират място в базара. Бижута от естествени минерали и речни перли пък са чудесен осмомартенски подарък, а ръчно рисуваните шалове и вратовръзки са уникат, който би зарадвал всеки.

Българско спално бельо - спални комплекти ранфорс, олекотени завивки, одеяла, възглавници, шалтета, ще предложат родни производители на базара. На щандовете могат да се открият трикотажни фланери и бельо от естествени материали. Ръчни плетива привличат любителите на дрехи уникат.

Здравословно

Цветни, свежи и модерни са обувките на български производители. Освен интересния дизайн, те са и с качество, което може да задоволи и най-взискателния клиент. Посетителите на базара ще открият също чанти и раници от естествена и екокожа. Български спортни облекла, тениски, сака и др. ще се промотират на изложението.

На отделен щанд се предлага ароматен мед и пчелни продукти. Мед с тахан, мед с ядки, пчелно млечице и пчелен прашец са подходящи за повишаване на имунитета през пролетта, а спрей за гърло, спрей за нос и балсам за устни осигуряват лечение и здравословен комфорт.