0

Б ългарският актьор Юлиян Костов ще изиграе злодея Владимир Макаров в предстоящата нова версия на играта Call of Duty, Modern Warfare 3.

Самият Юлиан Костов сподели в социалните си мрежи трейлъра на новата игра с посланието "Аз съм Макаров". Трейлърът е озвучен от гласа на капитан Прайс, едно от ключовите лица на екшън поредицата. Той представя Макаров като сила на злото, която иска да разкъса света.

„Към момента не мога да коментирам повече, докато играта не излезе на 10 ноември“, каза пред „Телеграф“ Костов.

Злодей

Като перфектен за ролята определят Костов феновете на Call of Duty. Те споделят, че имат пълна вяра на новия актьор за ролята му на злодея и правят сравнения с емблематичния капитан Прайс на Бари Слоун. Портретът на Владимир Макаров в Call of Duty MW3 е на скучен, лишен от емоции и решителен човек. Действията му доказват, че е готов да премине всички граници, за да успее във всяка задача, която си постави. Живеейки без стандарти и благоприличие, Макаров прави отметка във всяка клетка, за да бъде анархист и антагонист.

В края на 80-те заплашителният злодей става емблематичен благодарение на изпълнението на Джак Никълсън. Но след това незабравимият поглед на Хийт Леджър върху „Принца клоун на престъпността“ през 2008 г. го прави безсмъртен. „Ще бъде интересно да видим дали изображението на Джулиан може да отдаде дължимото на Макаров или не. Особено след незабравимото представяне на Варшавски отпреди десетилетие“, коментират фенове.

Милиарди

Поредицата екшън игри Call of Duty държи рекорд на "Гинес" за най-много продажби в жанра си и е един от най-успешните гейминг франчайзи изобщо. Последната за момента игра спечели 1 милиард долара само за 10 дни. Играта ще е налична за компютър, PlayStation 4/5, Xbox One и Xbox Series X/S.