0

Г лавният изпълнителен директор на Twitter Илон Мъск заяви, че платформата за социални медии вече не е "на бързата писта към фалита". Въпреки това предупреди, че има много неща, които трябва да се направят в платформата, предава БГНЕС.

През уикенда Мъск заяви в подкаста '“ll-In“, че компанията няма да подаде скоро молба за обявяване в несъстоятелност. "Контролираме разходите в разумна степен, така че компанията вече не е в бързата лента към фалита. Това беше доста трудна ситуация. Меко казано, има своите върхове и спадове, но като цяло изглежда, че върви в добра посока", разкри собственикът на социалната мрежа.

След подкаста Мъск написа, че Twitter все още не е сигурен и все още има "много работа за вършене". Милиардерът споредли още, че „процентът на моите грешки ще бъде по-малък с течение на времето, но в началото ще правим много повече грешки, защото съм нов. Ей, току-що съм дошъл тук, човече!".

"Ако погледнете действителното подобрение, което се е случило в Twitter, по отношение на това, че разходите не са безумни и че се доставя продукт, който като цяло е добър, мисля, че това е страхотно. Изпълняваме задачите си добре и се справяме", похвали се Мъск.