0

Ж еланието да похапваш като за двама не е непознато за нито една бременна дама. Въпреки че докторите съветват да се храните по-скоро като за един и половина, важното е, че спирате да се терзаете относно това дали да изядете още един бонбон или допълнителто парче шоколадова торта. Просто го правите.

По-странно обаче е чувството да се събудиш в 2 ч. през нощта и да изпратиш бъдещия татко в търсене на денонощен магазин за сладолед или кисели краставички.

Ето за какво си мечтаят и световните звезди по време на сегашна или предишна бременност:

Риана

Перлата от Барбадос Риана в момента е в очакване на първата си рожба. Певицата наскоро издаде пред изданието E! Online, че близките й бързо са разбрали, че е бременна.

„Зачудиха се защо не искам питие и защо не пуша. И проядох всякакви неща, които преди не обичах. Знаеха, че не си падам по сладкото, а изведнъж започнах да търся бисквити и понички“, обясни тя.

Преди дни Риана сподели пред сп. Vogue, че е луднала по мандарини. И то солени.

„Трябва задължително да са със сол, защото в Барбадос потапяме плодовете в океана и ги оставяме да се накиснат“, уточни звездата.

Кайли Дженър

Риалити сензацията Крис Дженър сподели в интервю, че често е „зареждала“ най-малката си дъщеря – Кайли Дженър, с понички по време на втората й бременност.

Джесика Алба

По време на бременността си през 2008 г актрисата Джесика Алба е похапвала сандвичи в неограничени количества.

„Всеки ден ядох сандвичи с шунка и кашкавал. Не можех да им се наситя“, разкада тя-

Холи Бери

Най-големите изкушения по време на бременността й с дъщеря й Нала за актрисата Холи Бели са били хляб, сол и кисели краставички.

Кейти Холмс

Актрисата Кейти Холмс е мислила за кексчета по време на цялата си бременност.

Джиджи Хадид

Супермоделът Джиджи Хадид издаде в предаването на Джими Фалън, че когато е очаквала включване от щъркела, е жадувала за гевреци.

Ана Ортис

Актрисата Ана Ортис, добила световна популярност в престилката на Марисол в сериала „Подли камериерки“, е станала любител на сладкото през 2009 г. Причината – била е бременна.

Ашли Тисдсейл

Актрисата Ашли Тисдейл, прочула се с участието си в хитовата тийн поредица „Училищен мюзикъл“, е наблягала на портокаловия сок по време на бременността си през 2021 г.

„Портокаловият сок е най-любимото ми нещо на света. И преди обичах такъв, но по време на бременността изпих повече, отколкото през целия си живот“, сподели пред изданието Us тя.

Алисън Ханигън

Звездата от сериалите „Бъфи, убийцата на вампири“ и „Как се запознах с майка ти“ Алисън Ханигън е била заклет веган. Поне преди да забременее. „Изведнъж от веган станах почитател на месото и сирената. И на а джинджифилова бира", намигна тя.

Актрисата е споделяла, че майка й също е жадувала за джинджифилова бира и по всяка вероятност този блян е наследствен.

Холзи

Пеицата Холзи сподели в шоуто на колежката си Кели Кларксън, че по време на бременността си често е жадувала за бисквитки „Орео“.