0

С амият Хал Дрого-Джейсън Момоа ще влезе в ролята на злодей в следващата десета част на поредицата „Бързи и яростни“. Момоа, който играе супергероя Аквамен, ще се впусне в нещо не толкова геройско. Той сподели пред Entertainment Weekly, че няма търпение да играе лошото момче, съобщи LADbible.

„Ще отида да направя „Бързи 10“, това ще бъде забавно... забавно е, мога да играя лошото момче, което не съм имал право да правя от известно време. Сега ще бъда лошото момче. Много ярко лошо момче“, каза Момоа.

Актьорът беше мълчалив относно предстоящата му роля, но разкри, че ще се сблъска със семейството на Доминик Торето в десетата част на сагата. 

И въпреки че новото попълнение в екипа е невероятно развълнувано, останалата част от актьорския състав се държи относително тихо, тъй като много малко се знае за новите актьори, които се присъединяват към актьорския състав. 

Въпреки това Джъстин Лин, който по-рано режисира F9, ще се завърне, за да режисира десетия филм от франчайза, а сценаристът Крис Морган също е на борда.

Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайриз Гибсън, Лудакрис, Сунг Канг и Натали Еманюел също ще изпълнят ролите си в предстоящия екшън филм със снимките, които ще се проведат в Лондон.

Първоначално десетият филм „Бързи и яростни“ трябваше да излезе в началото на април миналата година.

Производството обаче беше спряно поради пандемията от COVID-19, като впоследствие пускането на филма беше отложено за февруари 2023 г., преди да бъде отложено за 7 април 2023 г. 

Сега той трябва да бъде пуснат в кината на 19 май 2023 г.

За първи път във франчайза филмът ще бъде разделен на две части, като втората част ще излезе следващата година през 2024 г.

„Аквамен“ влиза в семейството на „Бързи и яростни“