0

С ръбската фолклегенда Драгана Миркович ще дойде у нас с най-новия си майбах, научи „Телеграф“. Певицата ще изнесе първия си концерт след пандемията в София на 14 май в голям столичен клуб, където наскоро пяха колежката й Цеца Величкович и гръцката звезда Василис Карас.

Шампанско

Скъпото возило е подарък от съпруга й Тони Биелич за женския празник 8 март. Той го бе опаковал с червена панделка, а тя не се сдържа и го сподели с феновете си в социалните мрежи. Лъскавата кола е купе в черен цвят и с всички екстри. „Благодаря ти, любов“, отвърна му тя и вдигна наздравица с подобаващо скъпо шампанско.

Бус

Немската марка е любима на изпълнителката на „Плачи, земльо“ и от години всеки път като идва в България тя винаги се придвижва с луксозното возило. Преди няколко години тя дойде да снима клип в замъка в Равадиново и тогава се похвали пред местните, че колата й струва над 1 милион евро. Екипът й - стилист, гримьорка, фризьорка, масажист, личен шофьор и охрана, обаче се придвижват с отделен микробус на собствената й музикална телевизия DM SAT. В него има и сгъваема масажна маса, на която звездата да поляга при нужда.

Екшън

През 2008 г. чаровната певица се забърка в як турбоекшън на магистралата Белград – София. Тя е пътувала за двата си рецитала в столичен клуб, а зад волана е бил съпругът й. Той фучал по магистралата с бясна скорост, все едно че карал самолет. Това довело до сблъсък с органите на реда. Местните катаджии се опитали да спрат колата на певицата, но хърватинът не благоволил да намали, за да се срещне с униформените, а още по-силно натиснал газта. С километри наред патрулката гонила Драгана Миркович и след като не успяла да я настигне, се отказала. Служителите на пътната полиция обаче са записали номера на возилото и приготвили сериозно наказание за звездата и мъжа й. Пътният инцидент сериозно притеснил голямата сръбска певица и тя направо се покрила в София и за първи път отказала всякакви медийни изяви.