0

В ъв всяка жена живее една малка вещица. Каква е тя според зодия си вижте:

Във всяка жена живее една малка вещица. Каква е тя според зодия си вижте:

Овен: Буреносна вещица

Владеете могъщата сила на природните стихии. Като манипулирате светкавиците, гръмотевиците, вятъра и дъжда, вие може да покорите всичко и всеки.

Телец: Животинска вещица

Вие сте в пълен синхрон с царството на животните и при необходимост можете да потърсите помощта на всеки един негов обитател. Дори най-свирепите хищници ви имат доверие. В краката ви постоянно се мотаят поне няколко котенца.

Близнаци: Вещица на феите

Спечелили сте доверието на феите. Можете безпрепятствено да пътувате до техния магичен свят и да търсите помощ от вълшебните същества. Казват, че където и да отидете, оставяте зад себе си магичен прашец.

Рак: Вещица на домашното огнище

Вашето сърце е отдадено на дома и домашното огнище. Омагьосали сте къщурката си с магически и защитни заклинания, а в собствения си казан варите ежедневно лечебни отвари. Вие сте вещица в най-традиционния смисъл на тази дума.

Лъв: Божествена вещица

Вие имате достъп до отворена денонощна комуникационна линия с всяко едно божество, за което човек може да се сети. При необходимост търсите помощта на богове и богини, а те от своя страна ви даряват със сила и мъдрост, защото отчасти и самите вие сте полубожество.

Дева: Зелена вещица

Владеете силата на естествения свят и активно общувате с Майката природа. Обичате да берете магически билки и да абсорбирате силата на четирите основни елемента. Вие сте постоянно в синхрон с енергията около вас.

Везни: Любовна вещица

Вие сте вещицата, при която хората с разбито сърце идват за съвет или любовен еликсир. Може да сътворите и най-омайната любовна отвара, да съберете които и да е двама души и да дарите всеки със силата на съблазнителността. Като една истинска любовна вещица, вие сте много по-силни, отколкото хората около вас въобще предполагат.

Скорпион: Духовна вещица

Вие сте вещица, която умее да общува с духовете от задгробния свят. Без значение дали става дума за ваши приятели, ангели хранители или мистериозни същества – не се свените да ги помолите за помощ.

Стрелец: Странстваща вещица

По природа вие сте истинска пътешественица. Можете да отлетите до която и да е далечна страна, независимо в коя паралелна вселена се намира. Предпочитани методи за пътуване: метла или астрални проекции.

Козирог: Скъпоценна вещица

Вие сте запленени от богатствата на този свят. Обичате да работите с кристали, скъпоценни камъни или талисмани и да абсорбирате тяхната сила. Освен това сте вещица, която е напълно свързана със своята магическа пръчица.

Водолей: Хаотична вещица

Вие сте вещицата, която нарушава всички правила и въстава срещу несправедливостта. Някои ви считат за безотговорни, но дори и вещиците от приятелския ви кръг ви се възхищават, че не се колебаете да ги защитите, когато са в беда.

Риби: Морска вещица

Силите ви се коренят в дълбините на океана. Черпите с пълни шепи от мощта на вълните, магията на коралите и лечебните сили на морската вода.