0

В сичко хубаво в този живот си има край, но кой да предположи, че при Симеон от "Игри на волята" това ще дойде толкова скоро, пише каналът "Social Virals" във vbox7. Едва няколко месеца, след като финалистът в риалитито показа новата си приятелка, двамата са се разделили. Съмненията ни за това се породиха, когато Симеон започна да качва на сторита в профила си разни меме-та, посветени на връзките.

В следващо стори пък Симеон пита дали според последователите му днешните момичета биха чакали гаджето да се върне от казармата, което ни навежда на мисълта, че връзката от разстояние не е проработила. Доказателство за раздялата намираме и в самия профил на Симеон, където общите снимки с Памела са изтрити. "Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме, че другите са готови да направят това за нас, което ние бихме направили за тях", пък гласи поредният цитат в стори.

Симеон беше във връзка с учителка на име Памела. От профила ѝ ставаше ясно, че е от Плевен, но така и разбрахме дали живее там или в Германия, където е Симеон, макар че въпросът за казармата недвусмислено дава отговор на този въпрос. Преди Памела, обаче, Симеон имаше дългогодишна връзка с момиче на име Христина, с която дори бяха сгодени, но малко след участието му в "Игри на волята" стана ясно, че двамата са сложили край на отношенията си.