0

Б ивш висш офицер от американското разузнаване сподели пред NewsNation, че Пентагонът много скоро ще даде шокиращи подробности за извънземен кораб

„Казаха ми, че сме възстановили технология, която не произхожда от тази Земя, от служители в Министерството на отбраната и от бивши служители на разузнаването“, каза Кристофър Мелън.

Мелън каза, че разобличителят на НЛО Дейв Груш, бивш служител на разузнаването, е готов да разкрие експлозивни нови показания пред Конгреса относно предполагаемата програма на Пентагона за изследване на космически кораби тази седмица. „Мисля, че целта тук е американският народ да разбере по-добре защо толкова много хора в Конгреса всъщност приемат сериозно идеята, че има НЛО, което нарушава въздушното пространство на САЩ. Ще бъдат разяснени и някои слухове и твърдения“, добави той.

Твърденията, че САЩ притежават извънземна технология, са официално оспорени от високопоставени лица в правителството, които казват, че няма доказателства, че Америка някога е придобивала подобни неща.