0

М ъж твърди, че е бил хоспитализиран след среща с мистериозното чудовище Голямата стъпка, след като звярът хвърлил камък по него.

Мъжът, идентифициран като Дан, разказа как срещнал съществото, докато се разхождал в гората. „Вървях през най-гъсто залесената част на гората в имота си и изведнъж чух необичайни шумове пред мен и вдясно от мен.

„Не виждах нищо и продължих да се приближавам до мястото, откъдето идваше шумът, за да видя за какво е цялата тази суматоха. Обикновено не обръщам внимание на шумовете, идващи от гората, но този път бяха по-странни“, разказа той в подкаст в Youtube.

Когато се приближил, дан видял силует на огромен човек, който удря дърво: „Не звучеше като брадва, а все едно се опитва да отсече дървото с нещо друго“. В този момент той реши да извади телефона си, за да започне да записва. Но веднага щом го направи, той заяви, че нещо се е разбило в главата му.

Преди да изгуби съзнание, Дан чул мощен рев като от звяр, който след това изчезнал. Следващото нещо, което мъжът помни е как се е озовал в болница, където му казали, е е бил ударен по главата с камък.