0

А мериканските военни притежават видеозапис на НЛО, който очевидно дезактивира ядрена бойна глава по време на рутинен тест, според множество бивши служители, цитирани от Daily Mail.

Те твърдят, че въпросният видеоклип е заснел извънземен кораб с форма на чиния, който обикаля бойна глава малко след като се е отделила от ускорителя на ракетата Atlas, след което изстрелва четири светлинни лъча към бойната глава, изваждайки я от строя. Пенсионираните офицери от ВВС на САЩ лейтенант Боб Джейкъбс и майор Флоренце Мансман твърдят, че са гледали записа на срещата от 1964 г., преди касетата да изчезне.

Бившите служители са били част от екип, отговорен за заснемането на записи на изстрелвания на ракети в Калифорния с телескопично фотографско и видео оборудване. Два дни по-късно, след като прожектират видеото, те твърдят, че двама цивилни агенти на ЦРУ са конфискували записа и са ги заклели да пазят тайна.

Експерти по НЛО разясниха, че извънземният кораб явно притежава лъчи, които пречат на ядрените оръжия. Предполагаемият инцидент се е случил преди почти шест десетилетия, на 15 септември 1964 г., но сега става обществено достояние, тъй като авторът Робърт Хейстингс го разследва.