0

С ъединените американски щати бяха призовани да разкрият доказателства за НЛО, след като бивш служител на разузнаването разкри, че правителството притежава „непокътнати и частично непокътнати“ извънземни превозни средства.

Бившият служител на разузнаването Дейвид Груш, който ръководи изследвания на необясними аномални явления (UAP) в рамките на агенция на Министерството на отбраната на САЩ, твърди, че САЩ разполагат с кораби от нечовешки произход.

Информацията за тези превозни средства се укрива незаконно от Конгреса, заяви Груш за "Debrief". Груш уточни, че е предал класифицирана информация за превозните средства на Конгреса, но властите са му отмъстила за разкритията, като са го принудили да напусне американското разузнаване след 14-годишна кариера в службите.

Джонатан Грей, настоящ служител на американското разузнаване в Националния център за въздушно и космическо разузнаване, потвърди съществуването на „екзотични материали“ в доклада, добавяйки: „Не сме сами“.

Разкритията идват след множество достоверни наблюдения и доклади, които съживиха интереса към извънземни кораби и потенциални посещения през последните години.

През 2021 г. Пентагонът публикува доклад за UAP – терминът е предпочитан пред НЛО от голяма част от извънземната общност, от който става ясно, че са регистрирани повече от 140 случая на срещи с UAP, които не могат да бъдат обяснени.

Докладът се базира на кадри, заснети от военни, които които показват необясними събития в небето, на фона на свидетелства от военноморски пилоти, които разказват, че често са имали срещи със странни кораби край бреговете на САЩ.

В интервю с журналистите от "Debrief" Лесли Кийн и Ралф Блументал, които преди време разкриха съществуването на тайна програма на Пентагона, който разследвала НЛО, Груш каза, че правителството на САЩ и военните възстановяват разбили се извънземни кораби от десетилетия. Имало дори и цели и непокътнати космически кораби, които Пентагонът пазел в тайна.

„Ние не говорим за прозаичен произход или идентичност“, разясни Груш. „Материалът включва непокътнати и частично непокътнати превозни средства.“, потвърди той. Според него анализът на корабите показал, че те са изработени от материал с “екзотичен произход“ – което означава „нечовешки интелект, независимо дали е извънземен или с неизвестен произход“.

„Този анализ се основава на морфологията на превозното средство и тестовете на науката за материалите и притежаването на уникални атомни подредби и радиологични сигнатури“, разкри още Груш.

Джонатън Грей, който също анализира необясними явления в Nasic, потвърждава думите на Груш.

„Феноменът на нечовешкия интелект е реален. Не сме сами – категоричен е Грей. Според него обаче извличането на извънземни технологии не се случва единствено в САЩ. “Това е глобален феномен и въпреки това глобалното решение продължава да ни убягва“, заключва той.