0

И звънземните, които са дошли на Земята, може да живеят в стените на домовете ни, предупреди изкуствен интелект, докато изброява вероятни места за укриване на пришълци, пише Daily Star.

Ако посетители отвъд звездите вече са на планетата Земя, тогава има шанс те да издълбаят хладилниците или стените, за да си създадат база за операции в пространства за обхождане. Bard AI на Google изброи местата, които трябва да проверите за извънземни.

Странните шумове от вашите кухненски уреди и кухите стени може да са признаци, че тези зелени същества може да шпионират дома ви, разкрити от чатботът. Bard AI твърди още, че съществата може да се крият в тавани и мазета, пространства за обхождане, вътре в уреди и дори зад стени и окачени тавани.

Предупреждавайки за неизползвани тавани и мазета, Bard предупреди: „Това често са отдалечени пространства, които не се използват често. Извънземните биха могли да създадат база за операции в една от тези зони, с много място за съхранение на оборудване и провеждайте експерименти“.

По-нататъшни проблеми може да назреят в малките пространства, които обикновено са „достъпни през люк или капак“, като някои пространства за обхождане се смятат за „добро място за скриване на извънземни“. Те обаче могат да се окажат ограничени откъм пространството.