0

Л иванският екстрасенс Лейла Абдулатиф вещае ужасно бъдеще за остатъка от 2024 година.

Още през ноември 2023 г. Абдулатиф предсказа смъртта на иранския президент Ибрахим Раиси. По телевизионния канал Al Jadid тя каза, че през първата половина на 2024 г. високопоставен политик ще загине в самолетна катастрофа и смъртта му ще окаже влияние върху целия свят. Екстрасенсът не назова името на Раиси, но описаните от нея подробности сочат точно него.

Лейла Абдулатиф е много популярна в арабския свят. В навечерието на 2019 г. тя прогнозира епидемията от коронавирус, като предупреди, че заразата ще предизвика световна паника. През пролетта на 2020 г., когато COVID-19 набираше скорост, тя каза по кувейтски телевизионен канал, че болестта ще изчезне толкова внезапно, колкото се е появила. посолство.

Абдулатиф е известна и с прогнозите си за земетресения в Турция и Мароко, вълнения в Еквадор и протести в Египет през 2013 г. Тя предупреди за конфликта в Сирия и че Башар Асад няма да напусне страната и ще запази президентския пост.

Сред другите й пророчества са война между Китай и САЩ, както и обединението на арабския свят, което ще бъде инициирано от престолонаследника на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман.

А през 2024 г., уверява Абдулатиф, светът трябва да очаква уреждане на конфликта в Украйна, избухване на гражданска война в САЩ и разпространение на нов вирус, подобен на коронавируса.