0

В одещ експерт по НЛО предупреди, че извънземните „не идват с мир“, след като прекара 45 години в разследване на потенциални срещи с извънземни. Малкълм Робинсън е написал 10 книги за извънземни и е описал как изглеждат според него.

Робинсън е изследвал десетки инциденти с извънземни през десетилетията и твърди, че те са извършвали отвличания. Въпреки че много наблюдения са обясними, той казва, че има и няколко инцидента през годините, които все още не са напълно разбрани. Според него, че извънземните „имат план“, въпреки че все още не е ясно какъв е той.

“Въпреки че голяма част от НЛО могат да бъдат обяснени, все още има инциденти, които аз и моите колеги по света все още не можем да разберем“, каза Робинсън пред “Daily Star”.

“Това, което няма съмнение, е, че мистерията около НЛО е реална, много реална. Виждаме това в ренесансови картини и стари рисунки в пещери, тези странни форми и образувания”, каза експертът. Той добави още: „Те със сигурност имат план – можем само да спекулираме, но не бих казал, че са мирни, поради хилядите отвличания от НЛО по света“.